Poseidonprojektet Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Poseidonprojektet af Nick Carter

Bogreolen.dk


Poseidonprojektet


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En flok forræderiske videnskabsmænd har gjort en epokegørende opfindelse, der vil vende op og ned på magtbalancen på verdenshavene, og et internationalt kapløb er i gang.Kun en mand som agent N3 kan sikre, at kontrollen med sikkerheden forbliver på de rette hænder. Han må simpelthen stjæle opfindelsen, der er skjult et sted i de fjernøstlige jungleregioner og bevogtes af en hær af kinesiske lejemordere …Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.