Onkel Knud på feriebesøg Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Onkel Knud på feriebesøg af Niels K. Kristensen

Niels K. Kristensen


Onkel Knud på feriebesøg


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Onkel Knud fortæller om sine jule- og sommerferiebesøg på sin brors gård på landet, hvor han er omgivet af nevøer og niecer, der alle sammen gerne vil have ham med i deres leg. Det bliver til både nytårsløjer, kælketure og en sommerudflugt til stranden, og der er altid liv og glade dage, når børnenes legeonkel folder sig ud.
Niels K. Kristensen (1859-1924) arbejdede i mange år som skolelærer og bidrog i den forbindelse med artikler og informationer til diverse håndbøger og tidsskrifter inden for lærerfaget. I 1899 debuterede han som forfatter med børnebogen “En dreng fra `64”, som han sidenhen fulgte op med en romanserie om den unge dreng Rasmus og hans oplevelser i krigsårene 1848-1850.