Karl klarer det selv Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Karl klarer det selv af Esther Skriver

Esther Skriver


Karl klarer det selv


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Karl og Niels bor alene med deres mor, fordi deres far er død. Karl har lovet sin mor at passe godt på sin lillebror og sørge for han kommer i skole til tiden. En morgen, inden de skal i skole, har Niels meget ondt i maven. Men Karl tror han bare prøver at pjække. Da Niels bliver kørt på sygehuset, er Karl ked af, han ikke troede på ham – og han er meget bange for, at det er hans skyld, at Niels er blevet så syg.”Karl klarer det selv” er en letlæsningsbog til de 9-11-årige.
Esther Skriver er født i 1926 i Ebeltoft. Hun er uddannet lærer fra Århus Seminarium i 1948, og begyndte i 1968 at skrive letlæsningsbøger for børn. I 1995 lagde hun navn til – og modtog som den første – Skriverprisen, der hvert år tildeles en skøn- eller faglitterær forfatter, der skriver læservenligt.