Af Skade Bli’r Man Klog Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Af Skade Bli'r Man Klog af Per  Leth

Sygepleje


Af Skade Bli’r Man Klog


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Selvhjælpsbog for senhjerneskadede og deres pårørende.
Forfatteren, guitaristen og foredragsholderen Per Leth, pådrog sig i 2001 en mindre, usynlig hjerneskade, der vendte op og ned på hele familiens tilværelse. På sin egen positive, underfundige og humoristiske facon, fortæller han i denne bog om sin fantastiske rejse fra “lirekassemand” til debuterende forfatter. Bogen er en selvhjælpsbog, der er tiltænkt den senhjerneskadede selv og de pårørende, der 24/7 befinder sig på herrens mark. Den er samtidigt fortalt i øjenhøjde fra hovedpersonens egen synsvinkel, og fyldt med en række inspirerende og epokegørende nye rehabiliterings-metoder som f.eks. hypnose. Gang på gang får man i bogen det indtryk, at forskellen mellem det mulige og det umulige, afgøres af det enkelte menneskes beslutsomhed. Bogen giver ligeledes begreber som Det vikarierende håb, Compliance og Den kompetente patient helt nye dimensioner. www.perleth.dk
Lektørudtalelse fra Dansk Biblioteks Central : http://perleth.dk/?page_id=413