AD ASTRA 2012 (1.del ePub) Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

AD ASTRA 2012 (1.del ePub) af Stephan Alexander

Stephan Alexander


AD ASTRA 2012 (1.del ePub)


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En 26.000 årig planetarisk cyklus fuldføres 21.12. 2012 – hvor alle ældre folkeslag gennem tiden har forudsagt store forandringer – lige fra dommedag til en turbulent overgang til en ny tidsalder eller opstigen i en højere dimension. Disse overleveringer og advarsler fra gammel tid synes at være næsten glemt i vores moderne tidsalder under Vestens materialistiske himmelstrøg. Alt eskalerer mod denne overgang, hvor ingen vel vil benægte, at alt spidser faretruende til, hvad angår naturkatastrofer, internationale konflikter, krige, økonomisk kollaps og klimaforandringer – med enorme konsekvenser for alle. Hovedpersonerne i AD ASTRA 2012 gør sig dyrtkøbte erfaringer og mærker på første hånd, hvordan det er at komme i Universets store vridemaskine, mens de gennemlever en transformation af dimensioner, som ellers kun er sommerfuglelarver forundt i processen fra larve til sommerfugl… Efter flere års indgående research, der omfangsmæssigt ikke står tilbage for et mindre universitetsstudium, har cand. jur. Stephan Alexander (f. 1969) valgt at præsentere essensen af disse data i skønlitterær form. Selvom det at tygge sig igennem antropologiske skrifter om mayaer og hopiindianere, at læse spådomme af Nostradamus eller Johannes Åbenbaring, at tyde spirituelle tekster og hieroglyffer etc. etc. – er ganske spændende – så kan det godt blive en smule teoretisk… Romanformen kan melodiøst vække kolde data til live og lade fiktionens overtoner finde sandhedens resonans…