Galt nummer Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Galt nummer af Bent Hendel

Ellen Hendel


Galt nummer


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Den pensionerede kriminalkommissær Hjorth Andersen bor for sig selv på en stille villavej. Ved siden af ham bor mormor. Det kalder han hende, fordi han i årevis har hørt hendes tre børnebørn råbe “Mormor! Mormor!”, mens de rendte ind og ud af huset. Da han en morgen finder mormor myrdet, står det klart for ham, at det må være et af de tre nu voksne børnebørn, som alle var på besøg hos hende aftenen før. Men hvem af dem? Hjorth har set mange mordofre i sin tid i politiet, men ikke nogen, han kendte og holdt af, kvalt i et målebånd af en af sine nærmeste …Forfatterparret Bent Hendel (f. 1929) og Ellen Hendel (f. 1928) har sammen skrevet en lang række krimier. Bent Hendel fik som den første sin forfatterdebut med krimien “Bliv hvor du er – og gem dig godt” (1972). To år senere udgav Ellen Hendel sin debutroman, der samtidig var et samarbejde med Bent Hendel: “En kniv i ryggen” (1974).