Jordens erobring: Opdagelsesrejser og togter i de mongolske lande Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Jordens erobring: Opdagelsesrejser og togter i de mongolske lande af Aage Krarup Nielsen

Aage Krarup Nielsen


Jordens erobring: Opdagelsesrejser og togter i de mongolske lande


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Den berømte eventyrer Aage Krarup Nielsen fortæller om opdagelsen af Asien, fra da det mægtige kontinent for første gang nævnes i oldtidens tekster af Herodot, til da de første kristne stifter bekendtskab med Kina. Vi kommer med den legendariske italienske opdagelsesrejsende Marco Polo på hans første færd til Asien og med Vitus Bering under hans imponerende opdagelse af strædet, der blev opkaldt efter ham.
Aage Krarup Nielsen (1891-1972) var en dansk skibslæge og forfatter, der er kendt for sine spændende rejseskildringer. Han udgav over 20 bøger om rejser til lande som Burma, Rusland og Karriol, hvor han mødte alt fra kannibaler til paradisfugle. Gennem sit liv blev Aage Krarup Nielsen tildelt en lang række arbejdslegater, blandt andet Gyldendals Boglegat, Kaptajn H.C. Lundgreens Legat og Statens Kunstfonds prestigiøse livsvarige ydelse.