Vejen til hjertet/Hele mit hjerte/Den sidste cowboy Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Vejen til hjertet/Hele mit hjerte/Den sidste cowboy af Maisey Yates

Maisey Yates


Vejen til hjertet/Hele mit hjerte/Den sidste cowboy


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Vejen til hjertet
Da arbejderdrengen og automekanikeren Hogan Dempsey opdager, at han er arving til en k&aelig-mpe formue, t&aelig-nker han, at han nu endelig har chancen for at vinde prinsessen fra Park Avenue, som han har v&aelig-ret forelsket i det meste af sit liv, tilbage …
Hele mit hjerte
Pr&aelig-stedatteren Hayley har levet et beskyttet liv, men da hun begynder at arbejde for Jonathan Bear &aelig-ndres hendes liv. Passionen mellem dem blomstrer og inden hun f&aring-r set sig om, befinder hun sig midt i en stormende romance. I byen g&aring-r der rygter om dem, og hendes far er ikke glad. Skal hun risikere alt og elske med b&aring-de krop og sj&aelig-l?
Den sidste cowboy
Travis Jacobs f&oslash-ler sig presset af familien til at sl&aring- sig til ro, men tager et sidste rodeo for at ride hornene af sig. Han har dog ikke regnet med at st&oslash-de ind i Danielle Marin. Den k&oslash-nne advokat, der f&oslash-r har afvist ham, men som nu lader til at v&aelig-re klar til lidt sjov.