Tak Kronprinsesse Mary Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Tak Kronprinsesse Mary af Joy Wilson

Joy Wilson


Tak Kronprinsesse Mary


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Bogen her er skrevet som en hjælp til både fagpersoner og private. Den er specielt egnet til de mennesker som vil tænke nye løsninger til at løse problemer med vold i hjemmet. Der er tænkt på hvorledes vi som samfund bedre kan hjælpe mødre og børn der udsættes for vold i hjemmet.
Den kan anbefales at læse for politiassistenter under uddannelse og de der allerede i dag arbejder i politiet med disse opgaver. Den kan ligeledes anbefales at læse til de ansatte på Krisecentrene rundt om i Danmark. Både de offentligt ansatte og de frivillige medarbejdere.
Ligeledes er mit håb at flere socialrådgivere og ansatte i Statsforvaltningen vil læse min bog. Sidst men ikke mindst er bogen også henvendt til politikere , de som laver lovene i hvort land og til de ansatte ved de Danske domstole.
Bogen kan selvfølgelig også læses af alle, som har interesse for dette emne.
God fornøjelse.