Nat uden skygger Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Nat uden skygger af Gisa Klönne

Gisa Klönne


Nat uden skygger


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En våd januarnat i Köln står Judith Krieger og Manni Korzilius på et mørkt og vådt baneterræn. En lokofører er blevet stukket ned bagfra, og hans jakke og taske er væk. Det ser ud som et rovmord, men da et pizzeria få meter fra drabsstedet brænder ned, aner Judith Krieger og Manni Korzilius konturerne af en større sag.
Den eneste overlevende fra branden er en ung kvinde, der tilsyneladende har været spærret inde i et veludstyret kælderfængsel. Med hjælp fra den særprægede, russiske retsmediciner, Ekaterina Petrova, bevæger Krieger og Korzilius sig ind i en verden, hvor vold mod kvinder er hverdag.
Mens Manni sendes ud på en tur gennem Kölns underverden, bliver Judith tvunget til at opsøge sin fortid. Og midt i det hele skal Manni også finde plads til kærligheden.
NAT UDEN SKYGGER er den tredje roman i serien om Judith Krieger og hendes umage makker, Manni Korzilius.