Hidden Figures Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Hidden Figures af Margot Lee Shetterly

Margot Lee Shetterly


Hidden Figures


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hidden Figures
Det er begyndelsen af 60&rsquo-erne, og USA og Sovjetunionen er i gang med et intenst rumkapl&oslash-b. I jagten p&aring- kompetent arbejdskraft finder NASA uanede talenter, blandt en gruppe afroamerikanske, kvindelige matematikere.
Selvom de har alle odds imod sig, lykkedes det alligevel disse s&aring-kaldte &lsquo-menneskelige computere&rsquo-, at blive en vigtig del af NASA&rsquo-s rumfartsprogram. Kvindernes avancerede beregninger ligger bag &eacute-n af amerikansk histories st&oslash-rste bedrifter: at sende en astronaut ud i rummet.
Hidden Figures fort&aelig-ller for f&oslash-rste gang historien om Dorothy Vaughan, Mary Jackson, Katherine Johnson og Christine Darden. Vi f&oslash-lger dem gennem tre &aring-rtier, hvor de ikke kun &aelig-ndrede deres egne liv, men ogs&aring- var med til at forandre USA&rsquo-s fremtid.