Frække Frida får et føl Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Frække Frida får et føl af Lykke Nielsen

Lykke Nielsen


Frække Frida får et føl


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I Frække Frida får et føl er søde og opfindsomme Frække Frida tilbage og rigtig i hopla. Frida vil være muslim- så hun kan få et pænt tørklæde som sin veninde i skolen. Hun bliver piercet – uden huller – bliver tatoveret – uden at blive tatoveret – og snyder banken- så det driver. Og hvis der er brok med ham den sure parkeringsvagt- kan han da få et ordentligt los i røven.
Frække Frida får et føl indgår i forfatteren Lykke Nielsens (1946-2006) serie om Frida. Bogen udkom oprindeligt 2004 på forlaget Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. Serien om Frække Frida består af 12 titler:
Frække Frida
Fyyh – Frække Frida
Fyren frække Frida
Frække Fridas ferie
Frække Fridas fede fiduser
Frække Frida i fuld fart
Frække Frida får et føl
Frække Frida fjumrer videre
Fræk – frækkere – Frida
Flot frække Frida
Frygtløse Frække Frida
Frække Frida fjanter