Flugten: Tre historier Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Flugten: Tre historier af Henning Ipsen

Henning Ipsen


Flugten: Tre historier


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Inge og hendes familie lever et liv i luksus, fuldt ud klar over den store arbejdsløshed, der rammer familie efter familie i Danmark, også folk med samme uddannelse som Inges mand. Det er ikke et sekund faldet Inge ind, at hun og hendes familie kan falde i samme hul som så mange andre, så da det hele en dag går galt, gør Inge noget, som ingen havde forventet …De tre noveller af Henning Ipsen er sjove, finurlige og ikke mindst tankevækkende. I “Desertøren” Dagen i Fort Joseph – På solsidenHenning Ipsen (1930-1984) var en dansk forfatter, der skrev en lang række bøger blandt andet inden for genrerne roman, noveller, erindringer samt børne- og ungdomsbøger. Han debuterede som forfatter i 1956 med romanen “De tavse huse”. I en årrække var Henning Ipsen bog- og tv-anmelder for Jyllands-Posten, og han har endvidere skrevet manuskript til tv-serien “Regnvejr og ingen penge.”