Timmy Taber 6: Katten stjal mine bukser Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Timmy Taber 6: Katten stjal mine bukser af Stephan Pastis

Stephan Pastis


Timmy Taber 6: Katten stjal mine bukser


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

FORBRYDERE HOLDER IKKE FERIE. OG DET GØR GENIER HELLER IKKE.
Så selvom jeg, Timmy Taber, verdens største detektiv, befinder mig på Key West ud for Floridas kyst, er jeg IKKE på ferie. Og jeg er IKKE på bryllupsrejse med min mor og Portner-Jørgen. Der er nemlig INGEN beviser for, at de overhovedet er blevet gift. Og for at gøre det hele værre er min ekskompagnon flygtet til Cuba, Key West er én stor FORBRYDERREDE, og jeg har kun en ulønnet praktikant som hjælp. Men midt i dette mørke er der et enkelt lyspunkt: Jeg ved helt sikkert, at der er en skat gemt på øen!
“Er du (eller det barn du leder efter en selvlæsningsbog til) glad for film som Min søsters børn, Far til fire eller bøgerne Kaptajn Underhyler, vil du ikke gå helt galt i byen med Timmy Taber.”
– Bogblogger.dk
STEPHAN PASTIS, skaberen af New York Times-bestsellerserien om Timmy Taber, står også bag tegneserien Perler for svin, som går i mere end 700 aviser verden over og har en stor og loyal fanskare.