Tid til kærlighed Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Tid til kærlighed af Joan Reddin

Joan Reddin


Tid til kærlighed


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Amelia Randalls stilling som natsygeplejerske på et børnehospital ude på landet i Arkansas er det ideelle arbejdet for en kvinde, der har tilbragt livet med at skjule sig for omverdenen. Men ingen kan skjule sig for evigt, ej heller Amelia, hvis skønhed ikke er gået entreprenøren Casey Egan med de blå øjne og det mørke hår forbi. Amelia har dog aldrig selv været overbevist om, at hun var noget særligt, så den flotte Casey står over for en vanskelig opgave. For hvordan overbeviser man en kvinde om, at hun er værdig til en mands begær? At hun skal stole på sig selv, kaste sig ud i lidenskaben og måske endda lande i kærligheden?
Joan Reddin er en amerikansk romanceforfatter.