Se Skoga og – Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Se Skoga og - af Maria Lang

Bogreolen.dk


Se Skoga og –


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Et middelalderspil skal opføres i Skoga, og det giver anledning til en masse ballade. Det er nemlig ikke kun de fredelige Skogaboer, der gemmer sig under munkekutterne. Nogle fremmede anvender forvirringen og munkekutternes anonymitet til at begå et groft overfald, og inden længe kulminerer det i mord. Kriminalkommissær Christer Wijk er for en gangs skyld ikke hjemme til at løse mordgåden – men det er hans mor! Sammen med det lokale politi giver hun sig i kast med det indviklede mysterium …Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien “Morderen lyver” udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.