Ingen grund til panik Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Ingen grund til panik af Finn Zinklar

Bogreolen.dk


Ingen grund til panik


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Først flere uger senere turde han begynde at tro på, at hans kone virkelig havde gjort alvor af sin selvmordstrussel. Og så kom politiets opringning om fundet af et kvindelig i mosen tæt ved deres bopæl … Denne novelle har tidligere været bragt i Ugebladet Hjemme, 1986
Finn Zinklar (1923-2010) var uddannet korrespondent og arbejdede som regnskabsmedarbejder. I perioden 1949-1994 skrev han desuden ugebladsnoveller. I denne periode skrev Finn Zinklar over 100 noveller, hvoraf langt de fleste var kriminalhistorier, der blev udgivet i ugebladet Hjemmet.
Finn Zinklar testamenterede sin arv til en fond i sit eget navn. Fonden uddeler hvert år Zinklar-prisen, der gives til en dansk eller udenlandsk forfatter, der på fremmeste vis har gjort sig gældende inden for novellegenren.