Alle tiders Melodi Grand Prix. Eurovision Song Contest 1956-2013 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Alle tiders Melodi Grand Prix. Eurovision Song Contest 1956-2013 af Jørgen de Mylius

Bogreolen.dk


Alle tiders Melodi Grand Prix. Eurovision Song Contest 1956-2013


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Melodi Grand Prix eller Eurovision, som det hedder i resten af Europa, har i årtier været et samlingspunkt for musikelskende danskere. Jørgen de Mylius har haft fornøjelsen af at være vært for Dansk Melodi Grand Prix 11 gange og har været kommentator på Eurovision hele 24 gange. Her fortæller han om sangkonkurrencens historie fra 1956 til 2013, om vinderne og taberne, om Danmarks mange bidrag og om de helt store dramaer.
Jørgen de Mylius (f 1946) er en dansk radio- og tv-vært, forfatter og sandtekstforfatter. Han er særligt kendt for at have været vært for Dansk Melodi Grand Prix 11 gange og været kommentator på Eurovision Song Contest hele 24 gange. Jørgen de Mylius har skrevet en lang række bøger om musik og musikere, heriblandt Elvis Presley og Jodle Birge.