Ægteskabshotellet Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Ægteskabshotellet af Fedor Von Zobeltitz

Bogreolen.dk


Ægteskabshotellet


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Sabine, baronesse von Hartung, og hendes bror baron Klaus von Hartung er på vej fra Tyskland til Rom og må igennem Umbrien for at nå deres mål. Klaus er en nervesvag og irritabel ung mand med en skade i siden, der gør, at han både fysisk og psykisk må støtte sig til sin søster. Lægen har påbudt Klaus at rejse til varmere himmelstrøg for at komme sig, og Sabine tager pligttro med. På vej til hotellet møder de en italiensk dame og hendes to unge døtre, som er så elskværdige, at noget tyder på, at Klaus‘ rekonvalescens bliver mere behagelig, end han turde håbe på.
Fedor von Zobeltitz (1857-1934) var en tysk journalist og forfatter. Han debuterede i 1881 med romanen “Fürst Bismarck. Ein Lebensbild für Volk und Heer” og skrev sidenhen over 30 romaner, hvoraf mange er blevet filmatiseret.