Vagabonden ved East River Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Vagabonden ved East River af Torben Nielsen

Torben Nielsen


Vagabonden ved East River


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En jaloux ægtemand udtænker en grum plan for at hævne sin kones utroskab. Men den perfekte plan ender med at give bagslag.”Vagabonden ved East River” er en novelle fra Torben Nielsens novellesamling “Kainsmærket”.Torben Nielsen (1918-1985) var en dansk forfatter, der udgav bøger i flere forskellige genrer. Nielsen fik sin litterære debut med bogen “Gry. Historien om et pindsvin”, som udkom i 1970. Herefter udgav han både børnebøger såvel som krimier. Blandt andet modtog han Poe-klubbens Berenicepris for årets bedste krimi for bogen “Nitten røde roser” (1973). Nielsens kriminalromaner var kendt for deres realistiske islæt, som havde rod i Nielsens arbejde inden for politiet i mere end to årtier.