Tornenes sprog – Midnatsfortællinger Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Tornenes sprog - Midnatsfortællinger af Leigh Bardugo

Leigh Bardugo


Tornenes sprog – Midnatsfortællinger


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Der var engang … og det er IKKE for børn!
Her er en samling af dystre, eventyrlige fortællinger, der alle fører læseren ind i en magisk verden med blodtørstige uhyrer, hekse, prinser og magiske væsner, der tørster efter magt, hævn og kærlighed. Det er fortællinger om unge, stærke piger, der trodser den klassiske forestilling om, at de skal vente på en, der er stærkere end dem selv, for at at klare sig gennem en ondskabsfuld verden. Her tager pigerne sagen i egne hænder og begiver sig ud på farlige rejser, der meget vel kan koste dem livet, men som også kan få afgørende betydning for deres liv og lykke. Og de er ikke alle rene af hjertet …

Af samme forfatter til Six of Crows-serien og Grisha-trilogien.