På dybt vand/En sjælden juvel/Den flotte fremmede Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

På dybt vand/En sjælden juvel/Den flotte fremmede af Maggie Cox

Maggie Cox


På dybt vand/En sjælden juvel/Den flotte fremmede


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

P&aring- dybt vand
Francesca Pellegrini har mistet sin bror og beslutter, at hun vil f&aelig-rdigg&oslash-re hans velg&oslash-renhedsprojekt: et hospital, der skal bygges p&aring- den caribiske &oslash- Caballeros, der ikke alene er smadret af en orkan, men ogs&aring- er et af de mest korrupte lande i verden. Hendes br&oslash-dre insisterer p&aring- at hyre et firma, der skal s&oslash-rge for hendes sikkerhed.
En sjælden juvel
Jemma er en ung kvinde, der har pr&oslash-vet lidt af hvert. Men modgang har gjort hende st&aelig-rk, og selvom hun er svigtet af s&aring- godt som alle, k&aelig-mper hun for at komme ovenp&aring- igen. Derfor tager hun et modeljob i &oslash-rkenstaten, Saidia …
Den flotte fremmede
Karen Ford s&oslash-ger tilflugt fra sin fortid og lejer en hytte i Irland. Hun har ingen intentioner om at indlede et forhold til nogen mand, is&aelig-r ikke den tungsindige fremmede, hun en dag m&oslash-der i skoven.