Morderen kom ad bagdøren Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Morderen kom ad bagdøren af Finn Zinklar

Finn Zinklar


Morderen kom ad bagdøren


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Om det så stred nok så meget mod hans hidtidige principper, måtte han begå et mord nu. Og det skulle ske lynhurtigt …Denne novelle har tidligere været bragt i Ugebladet Hjemmet, 1978
Finn Zinklar (1923-2010) var uddannet korrespondent og arbejdede som regnskabsmedarbejder. I perioden 1949-1994 skrev han desuden ugebladsnoveller. I denne periode skrev Finn Zinklar over 100 noveller, hvoraf langt de fleste var kriminalhistorier, der blev udgivet i ugebladet Hjemmet.
Finn Zinklar testamenterede sin arv til en fond i sit eget navn. Fonden uddeler hvert år Zinklar-prisen, der gives til en dansk eller udenlandsk forfatter, der på fremmeste vis har gjort sig gældende inden for novellegenren.