Tænk dig om Gitte! Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Tænk dig om Gitte! af Karen Videbæk

Karen Videbæk


Tænk dig om Gitte!


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Efter en koncert gik Gitte i seng med en fyr, hun slet ikke kendte. Nu er hun bange for, at hun har fået AIDS, og hun tør ikke snakke med nogen om det. Hendes angst for at være blevet smittet bliver værre og værre, og det hjælper overhovedet ikke med oplysningskampagnerne på tv, der viser, hvor sjovt og nemt det hele kan være, hvis bare man tænker sig om, inden man har sex og bruger beskyttelse – hvilket Gitte jo glemte alt om!”Tænk dig om Gitte!” henvender sig både til unge og deres forældre, når den ofte akavede snak om prævention og kønssygdomme skal tages.
Karen Videbæk (1927-1997) var en dansk forfatter og oprindeligt uddannet som lærer. Karen Videbæk er kendt for sine børnebøger.