Russisk roulette Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Russisk roulette af Finn Zinklar

Bogreolen.dk


Russisk roulette


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Lyder det ikke spændende? spurgte han med et ondt grin. – Nu trykker jeg revolveren mod din tinding – og så har du fem chancer mod én for at redde livet. Indtil næste gang … Denne novelle har tidligere været bragt i Ugebladet Hjemmet, 1984
Finn Zinklar (1923-2010) var uddannet korrespondent og arbejdede som regnskabsmedarbejder. I perioden 1949-1994 skrev han desuden ugebladsnoveller. I denne periode skrev Finn Zinklar over 100 noveller, hvoraf langt de fleste var kriminalhistorier, der blev udgivet i ugebladet Hjemmet.
Finn Zinklar testamenterede sin arv til en fond i sit eget navn. Fonden uddeler hvert år Zinklar-prisen, der gives til en dansk eller udenlandsk forfatter, der på fremmeste vis har gjort sig gældende inden for novellegenren.