Om kærligheden Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Om kærligheden af Anton Tjekhov

Anton Tjekhov


Om kærligheden


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Anton Tjekhov er især kendt for sine skuespil, som ofte sættes op med stjernebesætning på teatre verden over. Men hans noveller har også noget give det moderne menneske.
“Til den dag i dag er der kun blevet sagt én ubestridelig sandhed om kærligheden, og det er, at den er én stor hemmelighed.” – Et syn på kærligheden, som Tjekhov lægger i munden på en af personerne i titelnovellen Om kærligheden. Trods dette udsagn er der mange sandheder om kærlighed – og om ægteskabet, der hos Tjekhov ofte står som kærlighedens absolutte modsætning – i bogens noveller. Og at novellerne, der er så nutidige og nærværende, er skrevet for så længe siden og så langt herfra som i 1890’ernes Rusland, kan kun undre. Forholdet mellem kvinde og mand er i sandhed et tidløst tema.