Nissen der ville være berømt Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Nissen der ville være berømt af Kim Fupz Aakeson

Kim Fupz Aakeson


Nissen der ville være berømt


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Der bor en nisse i en vaskekælder i en lille, snottet landsby langt ude på landet. Han har det i bund og grund fint. Men en dag beslutter nissen, at han vil være berømt, og rejser til hovedstaden. Her ender han i et bur i zoologisk have.Måske er det alligevel ikke sagen at være berømt …
Kim Fupz Aakeson (f. 1958) er en dansk forfatter. Han har skrevet bøger til både børn, unge og voksne, filmmanuskripter, dramaer og tegneserier, og han har fået tildelt indtil flere priser og legater for sit arbejde – blandt andet Kulturministeriets Børnebogspris, Statens Kunstfonds arbejdslegat, Børnebibliotekarernes Kulturpris og Gyldendals Børnebogspris.