Dømt til Glemsel Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Dømt til Glemsel af Erik Volmer Jensen

Erik Volmer Jensen


Dømt til Glemsel


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Familien til den myrdede russiske czar Ivan må flygte fra Rusland og tager ophold i Horsens, hvor de forsøger at etablere en ny tilværelse. Tjenestefolkene i deres bolig er hovedsagligt danskere, for familien har kun fået lov til at tage en eneste russisk kammerpige med sig. Det er denne kammerpige, som er hovedperson i “Dømt til glemsel”, der fortæller historien om den lidenskab og de intriger, som den fornemme familie gemte på.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Den danske forfatter Erik Volmer Jensen (1912-1993) fik sin litterære bogdebut i 1941 med værket “I junglens dyb”, der blev udgivet under pseudonymet Martin South. Han udgav herefter et væld af spændende bøger, der ofte er hensat til fjerne egne og tider. Erik Volmer Jensen har blandt andet udgivet titlerne “Den sorte død” (1943), “Det blodige kup” (1943) og “Det lyner over Kattegat” (1942). Flere af bøgerne blev udgivet under forskellige pseudonymer.