Bag facaden/Skatten på Silver Spurs/Rør ved mig Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Bag facaden/Skatten på Silver Spurs/Rør ved mig af Brenda Jackson

Brenda Jackson


Bag facaden/Skatten på Silver Spurs/Rør ved mig


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Bag facaden
Sig hvad du vil om Royce Brazier, men en familiemand er han ikke. Hans liv kredser om penge og fester og det er lidt af et scoop, da det lykkes ham at f&aring- den hotteste eventmanager til at planl&aelig-gge en fest. Men da Jasmine kommer stormende ind i hans liv, med sin datter under armen, begynder hans facade at krakelere.
Skatten p&aring- Silver Spurs
Professor Layla Harris har aldrig ladet ligegyldigheder som sex og k&aelig-rlighed st&aring- i vejen for sin karriere som ark&aelig-olog. Da hun som kun 26-&aring-rig f&aring-r lov at grave efter bankr&oslash-veren Jesse James&rsquo- skjulte skat p&aring- ranchen Silver Spurs i Missouri, er sex det sidste, hun har i tankerne. Men Gavin Blake, der ejer ranchen, har til geng&aelig-ld ikke andet i hovedet end at f&aring- Layla med i seng, og han tror ikke et sekund p&aring-, at der ligger en skat begravet p&aring- Silver Spurs.
Rør ved mig
At tage en klient som Fergus er det samme som at bede om ballade for Fergus f&aring-r Phoebe til at overveje at overskride en gr&aelig-nse, hun ikke s&aring- meget som har overvejet at n&aelig-rme sig tidligere!