Os mod verden/Ud af rampelyset/Farlige vibrationer Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Os mod verden/Ud af rampelyset/Farlige vibrationer af Cat Schield

Cat Schield


Os mod verden/Ud af rampelyset/Farlige vibrationer


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Os mod verden
En hjertesk&aelig-rende tragedie i deres fortid er skyld i, at &aelig-gteparret Tom og Emily Knox er separeret. Selvom de stadig bor sammen p&aring- ranchen, s&aring- deler de ikke seng. Da Tom bliver beskyldt for at have en hemmelig familie bag Emilys ryg af den afpresser, der terroriserer Royal, er deres &aelig-gteskab t&aelig-t p&aring- at bryde helt sammen …
Ud af rampelyset
Da Christine mod sin vilje havner i medierne igen, aner hun ikke sit levende r&aring-d. Men s&aring- tilbyder Daniel Lee, manden som kastede hende for ulvene for to &aring-r siden, sin hj&aelig-lp. Sp&oslash-rgsm&aring-let er, kan hun stole p&aring- ham?
Farlige vibrationer
Elizabeth Minerva har altid faldet for de forkerte fyre. Og da hun godt kender sin egen svaghed, fors&oslash-ger hun at holde sig v&aelig-k fra den sexede Roark Black, hvis ry er alt andet end snehvidt, og p&aring- at fokusere p&aring- sin karriere, og p&aring- at blive gravid. Men hun indser hurtigt, at eventyreren kan hj&aelig-lpe hende n&aring- sit m&aring-l.