EUfori – Kroatien Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

EUfori - Kroatien af Sebastian Lundqvist

Sebastian Lundqvist


EUfori – Kroatien


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hvad har godt 4 års EU-medlemskab betydet for Unionens nyeste medlem?EUfori har mødt DiEM25-stifter Srecko Horvat til en snak om europæisk identitet. Politiske analytiker Viseslav Raos forklarer hvordan det er at være den nye dreng i EU-klassen.
Eufori er en podcastserie om identitet, nationalisme og fællesskab i den Europæiske Union. Vi rejser rundt i Europa og undersøger medlemslandenes indgang til det fælleseuropæiske projekt. Vi taler med filosoffer, økonomer, politiske tænkere, journalister og folk på gaden. I serien undersøger vi de konsekvenser medlemskabet har for de enkelte lande- hvad er konflikterne og hvad er fordelene? Det ser vi på i et kulturelt, historisk, politisk og mellemmenneskelig perspektiv. EUfori er støttet af Europa-Nævnet (2017).