Den sorte enke Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Den sorte enke af Daniel Silva

Daniel Silva


Den sorte enke


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Den sorte enke – en Gabriel Allon roman
Et terrornetv&aelig-rk
Et spind af l&oslash-gne
Et d&oslash-delig spil om h&aelig-vn
Gabriel Allon, kunstkonservator og efterretningsagent, er det oplagte valg til jobbet som chef for den israelske efterretningstjeneste. Men f&oslash-r sin udn&aelig-vnelse, bliver han sendt ud p&aring- en sidste mission.
Et terrorangreb har rystet Marais-kvarteret i Paris, og de franske myndigheder har brug for Gabriel Allons hj&aelig-lp, til at p&aring-gribe gerningsmanden, f&oslash-r flere uskyldige bliver dr&aelig-bt. Den eneste mulighed er, at lade en agent infiltrere terrorgruppen, og Allons valg falder p&aring- den unge, smukke og modige l&aelig-ge Natalie Mizrahi. B&aring-de hendes eget liv og tusindvis af andres, afh&aelig-nger nu af hendes evne til at spille rollen, som en sort enke p&aring- jagt efter blodig h&aelig-vn.