Vold og afmagt: Om vold blandt unge Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Vold og afmagt: Om vold blandt unge af Iben Danielsen

Birgitte Kaltoft


Vold og afmagt: Om vold blandt unge


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Voldsmænd og ofre giver sammen med mennesker, som arbejder aktivt mod volden, deres bud på, hvad det er, der får unge til at gribe til vold, og hvad man kan gøre for at forhindre det. De unge fortæller om deres egne barske erfaringer og om ønsket om at lægge volden bag sig, som indimellem må vige for nødvendigheden af at slå først for ikke selv at ende som offer. Bogen er velegnet som undervisningsmateriale for unge over 13 år.Den danske freelancejournalist Iben Danielsen har skrevet om både kultur, helse, samfund og rejser. Sammen med den danske forfatter Birgitte Kaltoft har hun skrevet bogen “Vold og afmagt – om vold blandt unge”.