Den logerende Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Den logerende af Marie Belloc Lowndes

Marie Belloc Lowndes


Den logerende


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Ægteparret Bunting – to tidligere herskabstjenestefolk, der har giftet sig og nu forsøger at slå sig igennem ved at udleje værelser – er på fallittens rand, da det en tåget aften op mod jul ringer på deres dør. Det er en pæn og høflig herre, der gerne vil leje deres værelser.Han er venlig og betaler godt, så Buntings er lykkelige for at få ham som lejer, selv om han viser sig at være en smule ekscentrisk: Han tilbringer al sin tid med indgående Bibel-studier, vil kun have fru Bunting til at bringe ham sin mad og gøre rent, og bliver somme tider rastløs og går ud i de sene nattetimer med en mystisk taske under armen.Netop på samme tid leder politiet i London efter en psykopatisk kvindemorder, der udsøger sig sine ofre blandt alkoholiserede, enlige kvinder. Og lidt efter lidt begynder fru Bunting at få en anelse om, at hendes pæne lejer gemmer på en rædselsfuld hemmelighed.
Udgaven er optimeret for tilgængelighed jf. WCAG 2.0- og ePub Accessibility 1.0-standarderne.