At være sin egen herre. Tanker om den borgerlige politik i dag Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

At være sin egen herre. Tanker om den borgerlige politik i dag af Hans Jørgen Lembourn

Hans Jørgen Lembourn


At være sin egen herre. Tanker om den borgerlige politik i dag


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I denne pjece fra 1960 giver forfatteren Hans Jørgen Lembourn sit bidrag til en vurdering og uddybning af samtidens konservative livsholdning.Hans Jørgen Lembourn (1923-1997) var en dansk forfatter, journalist og politiker. Lembourn debuterede som skønlitterær forfatter i 1950 med romanen “Sandhedens forbandelse”. Inspirationen til romanens handling fandt han i Den Græske Borgerkrig (1946-49), som han tidligere havde dækket i jobbet som journalist. I en længere årrække sad han i Folketinget for Det Konservative Folkeparti (1964-77), var formand for Dansk Forfatterforening (1971-81) og sad i Dansk Kunstråd (1978-87). Hans Jørgen Lembourns forfatterskab består af fiktionsværker såvel som essays.