Sheiken Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Sheiken af E. M. Hull

E. M. Hull


Sheiken


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Det skorter ikke pГҐ advarsler fra alle sider, da den purunge engelske societypige Diana Mayo planlГ¦gger at tage pГҐ rejse i den arabiske Гёrken kun ledsaget af en arabisk guide og indfГёdte kameldrivere.Men Diana lader hГҐnt om alle advarsler, og en solflimrende morgen pГҐbegynder hun sin rejse, uvidende om den skГ¦bne, hun gГҐr i mГёde.Allerede den fГёrste dag bliver karavanen overfaldet, og Diana bliver bortfГёrt af sheik Ahmed, der altid med magt har taget de kvinder, han ville have…
Edith Maud Hull (1880-1947) var en britisk forfatter, der skrev en lang rГ¦kke romantiske bГёger. Hun er bedst kendt for “Sheiken” fra 1921, som blev en international bestseller.