Kunsten ikke at brænde broer Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Kunsten ikke at brænde broer af Annette Dollard

Annette Dollard


Kunsten ikke at brænde broer


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Denne bog er skrevet til dig der synes det er interessant at forstå dig selv og folk omkring dig bedre, men som ikke har lyst til at læse tunge afhandlinger med en masse forvirrende krydshenvisninger. Den er skrevet letforståeligt og humoristisk, og du vil hurtigt få nogle værktøjer til at undgå de irriterende gnidninger i hverdagen.
Vi kommunikerer med hinanden hele tiden: ved hjælp af kropssprog, de ord vi siger og den måde vi siger dem på. Hvis du ofte føler dig misforstået, kan du have gavn af at bruge Drejefodsprincippet. Det vil lære dig at se bag om problemet på en enkel og logisk måde.
Bogen omhandler emner som: hvordan du undgår problemer på de sociale netværk, hvordan du håndterer udfordringer i familien, og hvordan du investerer i dig selv.