Hvad vil du med dit liv? Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Hvad vil du med dit liv? af Erling Poulsen

Bogreolen.dk


Hvad vil du med dit liv?


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Da den nittenårige Eva Munk forsvandt sporløst, kæmpede hendes familie i årevis for at finde hende. Først, da der var gået så lang tid, at de måtte se i øjnene, at datteren nok var død, dukkede hun op på et konsulat i Thailand. Pigen huskede intet – ikke engang sit eget navn …
Erling Poulsen (1919-1995) var en dansk forfatter til populærlitteratur, der blandt andet – og i særdeleshed – blev udgivet som føljetoner i ugebladet. Poulsen var blandt andet med til at skrive de historier, der eftersigende var med til at styrke salget af Familie Journalen i 1960’erne og 1970’erne. Han skrev disse under flere forskellige pseudonymer, deriblandt Bodil Forsberg og Else-Marie Nohr.