Det gode liv Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Det gode liv af Bente Schwartz

Bogreolen.dk


Det gode liv


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hvad er “det gode liv”, og hvordan opnår man det? Ud fra hvordan samfundet er skruet sammen, skulle man tro, at “det gode liv” opnås ved at arbejde så meget som muligt på bekostning af familieliv, fritidsinteresser og alt, hvad der ikke hører til på arbejdspladsen. Men kan det virkelig passe? Forfatter og debattør Bente Schwartz argumenterer for, at det gode liv i høj grad omfatter det, der bliver nedprioriteret til fordel for arbejdet, og at der trænger til at ske en forandring, for at der kan blive plads til livet uden for arbejdsmarkedet.Den danske forfatter Bente Schwartz (f. 1946) står bag en lang række bøger og artikler om køn, ligestilling, familie og kulturmøde. Bente Schwartz er oprindeligt uddannet skolelærer, og en del af hendes bøger kan bruges i undervisning på forskellige niveauer.