3 rimkomedier Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

3 rimkomedier af Finn Methling

Bogreolen.dk


3 rimkomedier


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“3 rimkomedier” udgøres, som navnet antyder, af tre rimkomedier fra den danske forfatter og dramatiker Finn Methlings pen. Stykkerne er kreeret som led i et samarbejde med Aarhus Teater. Værket indeholder følgende opsætninger: “Valborg og bænken”, “Rasmus og Jone” og “Store Ida og Lille Ida”.Finn Methling (1917-2010), dansk forfatter og dramatiker. Skrev inden for adskillige genrer og udgav blandt andet digtsamlingerne “Fornægteren” (1950) og “Stjernefloden” (1959). Men det var som dramatiker, at Methling var særligt kendt. Hans første scenestykke, “Dagen i morgen” (1950), blev opført på det kongelige teater, og efterfølgende blev Methlings stykker opført flere steder både i Danmark og i udlandet.