Tusmørkediagram Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Tusmørkediagram af Petrine  Severin

Petrine Severin


Tusmørkediagram


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Tusmørkediagram bevæger sig i et univers af lige dele realisme og fantastiske begivenheder. Med en analytisk tilgang til det gådefulde og sære i menneskets til tider udfordrede sind kortlægges følelsernes anatomi og trækker den intetanende læser rundt i hverdagens skrækvisioner. De indre og ydre dæmoner mødes, hvor virkelighed og fantasi smelter sammen, på grænsen mellem det eventyrlige og skræmmende. Ord blander sig med mystiske ordløse fortællinger og lige under en overflade, der gang på gang krakelerer, ånder drømme, skrøner og myter frit.
Uddrag af bogen
FORVIRRING
Fra en overfladespændt diskussion
hvirvles dystert tankespind op
og ryster min forestilling
om pletfri idyl
Mens jeg maler ulastelige sky-formationer
på en kornblomstblå himmel
rammes jeg af vådeskud fra oven
og forsøger forvirret
at gætte dine hemmeligheder
til lyden af hvinende bremser
på en regnvåd gade
Efter et for længst overstået uvejr
er en grænse for kunstig død nået
midt imellem blind tavshed
og larmende klarsyn
Om forfatteren
Petrine Severin (f.1965) har i mange år arbejdet med mundtlig storytelling og har været en fast del af den københavnske fortællerscene. Hun underviser bl.a. i livshistoriefortælling og kreative skriveprocesser som inspiration til at skabe forandring i menneskers liv. Tusmørkediagram er hendes debut som digter.