Skrumpen – Teletøj og tankekunst Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Skrumpen - Teletøj og tankekunst af Gunnar Wille

Gunnar Wille


Skrumpen – Teletøj og tankekunst


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En spritny bog om det selvcentrerede, storrygende og alligevel ret charmerende rumvæsen Skrumpen – faktisk den andensidste i serien, inden vi finder ud af, om det vil lykkes at gøre verden FARVET og STRIBET.
Det Onde Planet-Øje sender grønne lyn ned i familien Gustavsens slot, mens den nye arving, der skal hjælpe Skrumpen, udnævnes. Arvingen er Slambert, som naturligvis skal i malerlære hos den sidste malermester i verden – der bor på Nordpolen.
Undervejs kidnappes Skrumpen og Slambert desværre af en rumpirat og ryger via en superstreng langt ud i universet. Når de tilbage til jorden inden det store meteor-nedslag??