Når musikken stopper/Solskin i New York Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Når musikken stopper/Solskin i New York af Lynne Marshall

Lynne Marshall


Når musikken stopper/Solskin i New York


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

N&aring-r musikken stopper
Dante Valentino og Lise Bradshaw elsker at arbejde sammen. Bare arbejde, ingen af dem er interesseret i et forhold. Men da neurokirurgen og operationssygeplejersken danser ind i hinanden p&aring- en natklub, overg&aring-r deres arbejdsrelation pludselig til noget andet! Gnisterne sl&aring-r ud til alle sider, og deres hjerter banker i takt med musikken. Sp&oslash-rgsm&aring-let er bare, hvad der skal ske mellem dem, n&aring-r musikken stopper …

Solskin i New York
Kirurgen John Griffins liv blev lagt i ruiner, da han mistede sin kone og sit uf&oslash-dte barn. Nu er det kun hans sm&aring- patienter, der kan g&oslash-re ham glad. Men en dag kommer den muntre, nye sygeplejerske Polly Seymour og vender op og ned p&aring- hans liv. Hun er den solstr&aring-le, den gnavne l&aelig-ge har brug for, og hun viser sig at v&aelig-re hans store chance for at f&aring- et bedre liv, hvis han alts&aring- t&oslash-r &hellip-