Min vinterbestilling i 1844 og 1845 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Min vinterbestilling i 1844 og 1845 af Steen Steensen Blicher

Steen Steensen Blicher


Min vinterbestilling i 1844 og 1845


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Min vinterbestilling i 1844 og 1845” indeholder en række digte og fortællinger af Steen Steensen Blicher.Indhold: Tulipanen- En herremand på jorden, en degn i himmelen, og en præstemand både her og der- De udøbte- Menneskelighed- Digte og fremsigelserDen danske præst, digter og forfatter Steen Steensen Blichers (1782-1848) værk er indbegrebet af den danske Guldalder. Kunstarterne litteratur, billedkunst og musik blomstrede, den romantiske bølge med sin dyrkelse af geniet, guddommeligheden og det oprindelige var over Europa og nye politiske styreformer afløste Enevælden. Blicher udgav sin første digtsamling DIGTE i 1814 og forblev yderst produktiv frem til sin død. Hans noveller og digte hører til kernerepertoiret i den danske litteratur.