La Roncière og Marie Morell Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

La Roncière og Marie Morell af Sven Lange

Bogreolen.dk


La Roncière og Marie Morell


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“La Roncière og Marie Morell” er genfortællingen om, hvad der skete i og omkring Baron de Morélls hus i efteråret 1834.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Sven Lange (1868-1930) var en dansk forfatter, litteratur- og teaterkritiker. Størstedelen af hans forfatterskab koncentrerede sig om kærlighedens væsen og uvæsen, som for eksempel i romanen ‘Hjærtets Gærninger‘ fra 1900 eller skuespillet ‘Kærlighedens Narre‘ fra 1897. Sven Langes forfatterskab var rost af kritikerne, men for smalt til at kunne tiltrække det helt store publikum. Alligevel kom han til, især efter sin ansættelse som kritiker på Politiken, at præge dansk scenekunst i mange år med sine meninger.