Hvem er jeg? Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Hvem er jeg? af Erling Poulsen

Erling Poulsen


Hvem er jeg?


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Eva og Henrik ser med glГ¦de frem til deres bryllup. Intet lader til at kunne true parrets lykke, fГёr Evas glemte fortid pludselig indhenter hende. I en lang periode af sit liv har Eva lidt af hukommelses tab, og en dag modtager hun en besked om, at brylluppet ikke kan finde sted, da bruden allerede er gift. Eva huske intet, men til sin store forfГ¦rdelse opdager hun, at hun i myndighedernes bГёger stГҐr anfГёrt som fru Benny Harding …Erling Poulsen (1919-1995) var en dansk forfatter til populГ¦rlitteratur, der blandt andet – og i sГ¦rdeleshed – blev udgivet som fГёljetoner i ugebladet. Poulsen var blandt andet med til at skrive de historier, der eftersigende var med til at styrke salget af Familie Journalen i 1960’erne og 1970’erne. Han skrev disse under flere forskellige pseudonymer, deriblandt Bodil Forsberg og Else-Marie Nohr.