Hovdu! Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Hovdu! af Arthur Sønderlev

Arthur Sønderlev


Hovdu!


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Lidt efter lod faren den ene hånd nærme sig dyret. Men man kunne se på ham, at han havde svært ved det.-Er den ikke osse dejlig? udbrød Sigurd med et stort smil, som fik hans øjenbryn til at hoppe op over brillerne.-Jo, sagde faren og trak hånden til sig.-Jeg kan godt se, at I bedre kan kæle med sådan et end med en skildpadde.-Jamen, vi er glade for skildpadderne, sagde Mugge meget bestemt.-Også hvis I fik sådan én…?Mod tre skægge, opfindsomme og mundrappe børn, Mille, Mugge og Sigurd, der vildt og inderligt ønsker sig et marsvin, kæmper selv en marsvine-hadende far forgæves.
Arthur Sønderlev er dansk børnebogsforfatter til bøger som “Går du med, Tage?”, “Det er dig, Thomas!” og “Skatten fra havet”.