Dyrene svigter aldrig Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Dyrene svigter aldrig af Finn Zinklar

Finn Zinklar


Dyrene svigter aldrig


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Gamle fru Horn ville forsvare sine dyr, Poul Thomsen og sine søde unge nabo med næb og kløer. Men kunne dyrevennerne også hjælpe hende mod den farlige kvindemorder?Denne novelle har tidligere været bragt i Ugebladet Hjemme, 1987
Finn Zinklar (1923-2010) var uddannet korrespondent og arbejdede som regnskabsmedarbejder. I perioden 1949-1994 skrev han desuden ugebladsnoveller. I denne periode skrev Finn Zinklar over 100 noveller, hvoraf langt de fleste var kriminalhistorier, der blev udgivet i ugebladet Hjemmet.
Finn Zinklar testamenterede sin arv til en fond i sit eget navn. Fonden uddeler hvert år Zinklar-prisen, der gives til en dansk eller udenlandsk forfatter, der på fremmeste vis har gjort sig gældende inden for novellegenren.