Den gale oberst Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Den gale oberst af Nick Carter

Bogreolen.dk


Den gale oberst


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hvad gør man, når en ukendt fjende brænder et par atombomber af i Mellemøsten og starter en lavine, som kan føre til jordens udslettelse?Hvis man er Killmaster N3, søger man direkte mod brændpunktet og kæmper med alt, hvad man har i sig for at forhindre katastrofen. At der kommer til at rulle hoveder er en selvfølge. Og om ens eget ryger med afhænger af en hastigt tikkende tidsfaktor.
Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.