Shakespeare. Indsyn i hans verden og dens poesi. Bind 2. Dyrekredsen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Shakespeare. Indsyn i hans verden og dens poesi. Bind 2. Dyrekredsen af Christian Elling

Christian Elling


Shakespeare. Indsyn i hans verden og dens poesi. Bind 2. Dyrekredsen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

William Shakespeare er velsagtens verdens mest anerkendte digter og forfatter. Hans værker har haft en ufatteligt stor indflydelse på litteratur, kultur og verdenssyn i de mange år, der er gået siden hans død. Forskere fra vidt forskellige områder har studeret hans værker på kryds og tværs, og arkitekturforsker og professor i kunsthistorie Christian Elling har da heller ikke kunnet dy sig for at undersøge et lille hjørne af den store bardes verden.Bind 2 fortæller om dyrenes rolle i Shakespeares skuespil og poesi. Hvordan har han brugt dem som symboler, og hvilken anden funktion har de haft i hans værker?
Christian Thorvald Elling (1901-1974) var en dansk professor, forfatter, kunsthistoriker og arkitekturforsker. Italiensk barokarkitektur var Christian Ellings primære forskningsområde, og i løbet af sit liv foretog han talrige lange rejser til Italien. Christian Elling udgav over 40 bøger om blandt andet italiensk kulturhistorie, klassisk litteratur, dansk kulturhistorie og danske herregårde.